Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı isim katkısızlığını yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır edinmek üzere dü gruba ayrılır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin kontrol altına hileınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve kötüın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine engel olan ivedili boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere yekpare kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında dikkat edilmesi gereken uzuv kapının Yangın Kapısı Fiyatları kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi midein bu unsura ilgi edilmelidir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Z tipi yangın merdiveni adını bünyelış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page